Skip to main content

Za vaš posao

Pružanje dobrog kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru s cjelovitim rješenjima u klimatizaciji zgrada

bg-image

U prosjeku 90% vremena provodimo u zatvorenom - bilo da radimo, učimo, kupujemo, opuštamo se ili uživamo u druženju sa svojim voljenima. Stoga osiguravanje dovoda i cirkulacije svježeg, čistog zraka u zatvorenom nikada nije bilo važnije za kvalitet unutarnjeg okruženja. Osiguravanje da su zatvoreni prostori sigurni, zdravi i udobni znači više koristi za sve nas.

 

 

Otkrijte kako možete poboljšati kvalitet zraka uz pomoć Daikin uređaja.

 • Ventilacija

  Nudimo najširi raspon ventilacijskih sistema na tržištu, od malih rekuperatorskih jedinica do velikih klima komora – proizvedenih u skladu s najvišim standardima kvaliteta za optimalnu primjenu u svakoj vrsti komercijalnih prostora.

 • Komercijalni pročistači zraka

  Plug & play, prijenosne rekuperatorske jedinice s visokom efikasnosti filtracije i opcijama UV zračenja za uništavanje mikroba - za bolju kvalitetu unutarnjeg zraka u komercijalnim prostorima.

 • Tehnologija automatskog čišćenja

  Naše kanalne i kružne kazetne jedinice opremljene su opcionalnim filterima za automatsko čišćenje koji povećavaju efikasnost, udobnost i pouzdanost. Za poboljšan kvalitet zraka u prostoriji sprečavanjem nakupljanja prašine i mirisa na filteru.

 • Tips & Tricks za kvalitet unutarnjeg zraka

  Kao stručnjak za HVAC-R rješenja, Daikin želi pružiti korisne savjete o tome kako efikasno ventilirati urede, restorane ili trgovine da poboljšate kvalitet zraka u zatvorenom i sigurno upravljate zgradom.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama