Skip to main content

Daikin inverter tehnologija

Štedite energiju.

inverterska tehnologija

Uklonite gubitke energije

Klimatizacijski uređaji i dizalice topline zadanu toplinu održavaju hlađenjem kada temperatura poraste iznad zadane točke i grijanjem kada temperatura padne ispod zadane točke.

Inverter neće trošiti energiju na pokretanje i zaustavljanje, nego će prilagoditi brzinu motora na veću ili manju razinu, što će mu osigurati neprekidan rad i veću efikasnost. Održavanjem kontinuiranog rada, naša inverter tehnologija smanjuje potrošnju za 30% u usporedbi s tradicionalnim ON/OFF sustavima.

Naša inverterska tehnologija slična je trčanju. Potrebno je uložiti više energije za sprint i zaustavljanje nego za trčanje jednolikim tempom.

Neinverterski klimatizacijski uređaj

Neinverterski klimatizacijski uređaj

Ako jedinica koristi sljedeći uzorak rada – pokretanje pa zaustavljanje, odmor, ponovno pokretanje i zaustavljanje – troši veću količinu energije.

Inverterski klimatizacijski uređaj

Inverter klimatizacijski uređaj

Kada održava odgovarajući ritam rada, jedinica ne rasipa energiju.

Kontinuran komfor i stabilna klimatizacija

Inverter prilagođava snagu kojom hladi i grije temperaturi u prostoriji. A kraće vrijeme pokretanja omogućuje konstantno održavanje idealne temperature.

Smanjite potrošnju energije za 30%

Inverter nadzire temperaturu u okolini i prilagođava je kada je to potrebno. Inverter neće trošiti energiju na pokretanje i zaustavljanje, nego će prilagoditi brzinu motora za učinkovitiji rad.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama