Skip to main content

Mi smo McQuay

2006. godine McQuay i Daikin su se udružili kako bi osigurali svijetlu budućnost u industriji vodenih sistema, međusobno se nadopunjujući u pogledu proizvoda, inženjeringa, istraživačkog potencijala i geografske pokrivenosti proizvodnih pogona.

McQuay logotip

Kompaniju i brend McQuay i sve njihove proizvode Daikin je preuzeo 2006. godine. Sada zajedno s Daikinovim distributerima pružamo potpunu podršku u održavanju i isporuci i ugradnji rezervnih dijelova, kao i informacije o McQuay proizvodima.

Kompanija McQuay osnovana je 1933. godine u Minneapolisu u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon udruživanja s Daikinom 2006. godine i pripajanja kompanije HydroKool 2010. godine, asortiman McQuay proizvoda preimenovan je i spojen s Daikinom 2013. godine.

Naknadna ugradnja

Također vas možemo savjetovati o zamjeni postojećih klima-uređaja i rashladnih uređaja McQuay s kompatibilnim proizvodom kompanije Daikin, koja je preuzela McQuay 2006. godine. Slobodno nas kontaktirajte ako vam treba rezervni dio za McQuay proizvode ili savjet o proizvodu.

Održavanje

Obratite nam se za savjet o održavanju proizvoda McQuay, kao i pristup informacijama o rezervnim dijelovima i ostalim McQuay proizvodima.

Rezervni dijelovi

Slobodno nas kontaktirajte za rezervne dijelove za McQuay proizvode, uključujući rashladnike vode, toplotne pumpe, invertere, ventilokonvektore, termostate itd.

Tehničku podršku za asortiman proizvoda McQuay u potpunosti podržava Daikin tim, pa nas slobodno kontaktirajte.

Rashladni uređaji

McQuay rashladni uređaji

Split sistemi

McQuay split sistemi

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama