Predvodnici u rješenjima za klimatizaciju

Predvodnici u rješenjima za klimatizaciju

Zahvaljujući našem širokom rasponu energetski učinkovitih klimatizacijskih uređaja, uvijek ćete pronaći rješenje za hlađenje i grijanje koje odgovara vašim potrebama.

klimatizacija energetski učinkovite tehnologije za budućnost

Energetski učinkovite tehnologije za budućnost

Naša rješenja za hlađenje označena su najvišim oznakama energetske učinkovitosti na tržištu. Zahvaljujući našem fokusu na obnovljive izvore energije i inovativne tehnologije, imate koristi od cjelovitog rješenja koje maksimalno povećava povrat ulaganja. Zbog naše odlučnosti u razvijanju energetski učinkovitih rješenja za klimatizaciju, Daikinove jedinice ne samo da su usklađene s njima, već su godinama ispred zakonskih standarda.

klimatizacija dobra izvedba emura

Neprimjetan, dopadljiv dizajn

Zahvaljujući našem širokom rasponu unutarnjih jedinica i mogućnosti dizajna, uvijek ćete pronaći rješenje za klimatizaciju koje odgovara vašem interijeru.

klimatizacija optimalna udobnost

Vaša udobnost je naš prioritet

Naši klimatizacijski uređaji ne služe isključivo za hlađenje zraka. Pažljivo uravnotežuju temperaturu, grijanje, razine vlažnosti i čistoću zraka, osiguravajući najkomforniju unutarnju klimu.

klimatizacija upravljanje

Jednostavno upravljajte svojom potrošnjom energije

Upravljanje klimatizacijom treba biti jednostavno, pametno i energetski učinkovito. Bez obzira tražite li rješenje za svoj dom ili za svoju tvrtku, nudimo vam razne sustave koji vam pomažu da kontrolirate unutarnju klimu.

Dvodijelni sustav za klimatizaciju jedne prostorije

Za jednu prostoriju

Jedan split sustav povezuje jednu unutarnju jedinicu s jednom vanjskom jedinicom za jednostavnu instalaciju i jednostavno hlađenje i grijanje.

višedijelna klimatizacija za vaš dom

Za cijeli dom

S Daikin dizalicama topline zrak-zrak možete spojiti do pet unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu za učinkovito hlađenje ili grijanje do pet različitih prostorija. Temperatura u svakoj prostoriji može se samostalno kontrolirati.

klimatizacija za komercijalne zgrade

Za komercijalne i industrijske zgrade

Daikin sustav s direktnom ekspanzijom (DX) i sustav na bazi vode povezuje neograničen broj unutarnjih jedinica na jedan vanjski sustav kako bi se osiguralo hlađenje, grijanje, ventilaciju i toplu vodu. Temperatura u pojedinim prostorijama i zonama može se samostalno kontrolirati.

Različite dizajnerske opcije za vaš interijer

FTXJ-AW_02_001.jpg

Zidne jedinice

Daikin zidne jedinice dolaze u rasponu različitih stilova i konfiguracija, a svi su međunarodno priznati zbog svoje velike vrijednosti i izvanrednog dizajna.

klimatizacija parapetni model

Podne jedinice

Daikin parapetne jedinice pružaju izvrsnu udobnost i stil zahvaljujući glatkom dizajnu i kompaktnoj veličini.

conceiled-ceiling.png

Kanalne jedinice

Daikin kanalne stropne jedinice idealne su za sve prostore zbog svoje neprimjetne integracije. Diskretno se ugrađuju u spuštene stropove, tako da su vidljivi samo otvori za zrak.

kazetna klimatizacija jedinica

Stropna kazetna

Daikin stropne kazete dizajnirane su tako da osiguravaju optimalno strujanje zraka u svim vrstama malih i velikih prostora, uz istovremeno oslobađanje prostora na zidu i podu. Daikin nudi najveći raspon na tržištu kako bi jamčio da imam model koji će se savršeno uklopiti u vašu zgradu i interijer.

ceiling-suspended.png

Podstropna jedinica

Naše podstropne kazetne jedinice idealna su rješenja za prostore koji nemaju spuštene stropove ili su ograničene površine. Zahvaljujući pojedinačnom upravljanju lamelama i različitim kutovima, jednostavno se prilagođavaju bilo kojem interijeru.

Klimatizacija za sve zgrade

Bez obzira jeste li vlasnik kuće, trgovac ili upravitelj hotela, Daikin klimatizacijski uređaji održavat će vas i vaše goste komforno i rashlađeno. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.