Skip to main content

Raditi u Daikinu – How cool is that!

Mi smo tvrtka u kojoj se suprotnosti privlače – inovativna korporacija za napredne sustave grijanja, ventilacije i klimatizacije, gdje ćeš biti na “ti” sa svim zaposlenicima. Stabilan poslodavac, koji nudi dinamičan razvoj. Kulturološki raznoliko okružje u kojem, kad imaš dobru ideju, možeš je i realizirati.

Stabilna dinamika – How cool is that!

Kao vodeći brend za inovativno grijanje, ventilaciju i klimatizaciju, težimo konstantnom napretku. I ti možeš napredovati s nama!  Cijenimo predani rad i dobre ideje koje će nam pomoći da lokalnim inicijativama doprinesemo dinamičnom razvoju grupacije. Obećavamo dobro radno okruženje, adekvatnu plaću i mogućnosti osobnog razvoja.

Naša korporativna kultura temelji se na poštovanju i prijateljskoj atmosferi – jedni druge oslovljavamo imenom. To povećava zadovoljstvo i produktivnost na poslu podjednako kao i uspjesi koje zajednički ostvarujemo, a i slavimo. Prednost rada u multinacionalnoj kompaniji je upravo u raznolikosti i mogućnosti sagledavanja stvari iz različitih perspektiva. Ukratko: iako smo velika tvrtka, stalo nam je do pojedinca – svatko tko s nama radi, ovdje je prvo čovjek. Osim stabilnosti, svojim zaposlenicima nudimo i fleksibilnost i brojne druge prednosti.

Zašto raditi u tvrtki Daikin

Zašto raditi u tvrtki Daikin

Postoji puno dobrih razloga zašto raditi u tvrtki Daikin. Što mislite o ovima?

Predvodnik na međunarodnom tržištu: Daikin je globalna tvrtka i to se može vidjeti iz naših projekata. Jeste li znali da smo zastupljeni u tako velikom broju zemalja? I da stalno možete širiti svoje vidike u zajedničkom radu, često i u inozemstvu?

Poduzetništvo: Rad za tvrtku kojoj je cilj biti predvodnik u održivim klimatskim rješenjima za industrijsku, komercijalnu i stambenu uporabu pruža velik poticaj i za osobno poduzetništvo.

Osobni razvoj: Daikin je tvrtka koja se stalno razvija. Zahvaljujući varijacijama u vašem poslu, u potpunosti razvijate svoje osobne i profesionalne kvalitete.

Poštovanje: U tvrtki Daikin svi se dobro slažu, podjednako kolege i menadžeri. Svi napori i talenti dobivaju poštovanje i uvažavanje koje zaslužuju.

Potpora: Kao novi zaposlenik možete računati na potrebnu obuku i intenzivnu podršku, primjerice, u Daikin Sales Academy u kojoj će vas obučavati iskusni kolege i vanjski stručnjaci.

Daikin zajednica

Daikin zajednica

Upoznavanje s tvrtkom Daikin zapravo je upoznavanje s ljudima.  Za sva postignuća naše tvrtke možemo zahvaliti našim izvrsnim zaposlenicima.

Perspektive: Svijet se sve brže i brže razvija. Upravo zbog toga Daikin razmišlja dugoročno – osobito o ljudima. Ulaganjem u samostalni razvoj izravno ulažemo u budućnost tvrtke.
Stoga izražavamo dobrodošlicu novim kolegama na njihova radna mjesta i u Daikin obitelj. S obzirom na to da osjećamo da je naša tvrtka naš dom, dajemo sve od sebe. To nije klišej. To je temelj našeg pristupa.

Kulture: Ona se odnosi na zadržavanje pozicije predvodnika u postavljanju trendova u upravljanju klimom. Ali izazov je opsežniji od toga.  Kao rezultat naše međunarodne dimenzije mi stalno moramo usklađivati različite kulture. Traženje idealne ravnoteže dobra je vijest i za vas.  Zapravo, neprestani dijalog naučio nas je da poštujemo jedinstvenost i posebne talente svakog pojedinca.

Zabava: Važno je zabavljati se na poslu. Društvenost i timski rad doprinose stvaranju snažnih veza među kolegama. Pridruži nam se!

 

Jedinstvena kultura tvrtke

Jedinstvena kultura tvrtke

Uvijek gledamo dugoročno.  Osim toga, ne razmišljamo samo o našoj tvrtki, nego i o ljudima koji ondje rade.  Uostalom, za sva postignuća tvrtke Daikin možemo zahvaliti našim ljudima.  Također težimo održivosti u širem kontekstu, odnosno održivosti društva i okoliša u kojima djelujemo.

Održive inovacije: na taj se način Daikin priprema za budućnost.  Uostalom, da bismo nastavili rasti, naša tvrtka mora predvidjeti promjenjive potrebe kupca.  Daikin ne kopira druge, mi uvodimo inovacije.  Naš je cilj neprestano pružati bolja klimatska rješenja za naše kupce.

Stoga ne čudi što se u takvoj klimi potiče talent. S nama ćete nastaviti učiti kroz edukacije, kroz kontakt s kolegama ali i različite odgovornosti koje ćemo vam povjeriti.  Daikin vjeruje u „Kaizen“ filozofiju koja svakog zaposlenika potiče da bude poduzetan i da pridonosi stalnim poboljšanjima. Svako je mišljenje važno i stoga je vaš doprinos bitan. 

Sjajno mjesto za rad

Sjajno mjesto za rad

Institut „Great Place to Work“ ponovno je odabrao najbolje austrijske poslodavce! Daikin Airconditioning Central Europe četvrti je put sudjelovao u natjecanju i opet je bio uspješan!

Pogledajte naš profil na internetskoj stranici instituta Great Place to Work!

 

Upoznaj naše zaposlenike

 • Alina, Rumunjska

  „Daikin je prvenstveno tvrtka usmjerena na ljude.  To je bilo tako od početka, od 2016. godine kada sam se pridružila tvrtki Daikin ... ljubav na prvi pogled koja se razvila u lijep i trajan odnos. :-) Stvarno mi je drago što sam dio sjajnog tima i pridonosim onom što najviše volim raditi, a to je marketing!  U doba mobilnih i društvenih medija, gotovo sve postaje medij. Način na koji surađujemo s kupcima stalno se razvija.  Pravi stručnjak za marketing mora biti na oprezu, znatiželjan i upoznat s iskustvima kupaca. To je jedini način na koji možemo uočiti neispunjene potrebe, očekivanja koja se javljaju te pronaći nove ideje i perspektive. U marketingu uvijek ima nešto novo za naučiti.  A to je za mene ključni sastojak sjajne karijere!“

 • Martin, Slovačka

  „Moj posao u tvrtki Daikin kombinira tehničke i prodajne aspekte,  a to ga čini prilično zanimljivim i izazovnim.

  Daikin je međunarodna tvrtka koja mi omogućuje kontakt s kolegama diljem Europe i brine se za moj osobni rast, pružajući mi sve moguće oblike osposobljavanja koji su mi potrebni za moj rad.“

 • Roman, Hrvatska

  „Počeo sam raditi za Daikin CE prije tri godine kao tehnička prodajna podrška. Srećom sam od početka bio uključen u Daikin Sales Academy. Tijekom te dvije godine internog prodajnog programa stekao sam mnogo znanja i vještina potrebnih za moju trenutačnu poziciju savjetodavnog prodajnog inženjera u za komercijalne primjene.

  Prema mojem iskustvu Daikin je tvrtka usmjerena na ljude sa snažnom i predanom upravom koja potiče svoje zaposlenike da preuzmu odgovornost za vlastitu  karijeru. Svaki dan donosi nove mogućnosti za učenje i rast. Daikin je tvrtka u kojoj je svako mišljenje važno i može dovesti do promjene. Daikin nije samo tvrtka, Daikin je način života. Pridruži nam se!"

Otkrij svoje prednosti

Tražimo osobe koje će svojim talentima doprinijeti našem razvoju i učvrstiti našu vodeću poziciju na tržištu.

Vaše prednosti

 • Posvećeni ste traženju rješenja
 • Tražite prilike za osobni razvoj
 • Poštujete sebe i druge
 • Inzistirate na održivom razvoju

Naše prednosti

 • Djelujemo međunarodno. EMEA sjedište je mjesto gdje se stapaju različite kulture i nacionalnosti koje je čvrsto povezano s japanskim kulturnim nasljeđem.
 • Mi smo pragmatični. Potičemo poduzetnički duh, a zaposlenike usmjeravamo da razvijaju svoje karijere.
 • Poštujemo. Naš opsežni program izobrazbe, poduka na radnom mjestu i mogućnost mijenjanja radnih mjesta nudi vam prilike za napredak i razvoj te ispunjenje ambicija.
 • Lider smo na tržištu. Kao najveći inovator u industriji donosimo stabilnost i nudimo vam široku paletu radnim mjesta.

Mogućnosti u Daikin Europe

Daikin Europe Academy - razvijaj se i rasti s tvrtkom Daikin. 

Tek je gotov faks i imaš međunarodne ambicije? 

Tražiš izazovno pripravništvo?

Želiš raditi u Daikin Europe grupi, ali trenutno nema slobodno radno mjesto koje odgovara tvojoj struci?

Pošalji svoj životopis u obliku otvorene prijave, uvijek zapošljavamo inovativne osobe!
Pošaljite e-mail na jobs@daikin-ce.com ili nam se javite putem obrasca za prijave:

DAIKIN SALES ACADEMY

Pridružite nam se u 24-mjesečnom programu osposobljavanja na Daikin Sales Academy koji će vam omogućiti vrlo brzo upoznavanje tvrtke i posla. Tim iskusnih unutarnjih i vanjskih stručnjaka tvrtke pomoći će vam razviti tehničke i poslovne vještine.

Sadržaj programa

 • Osposobljavanje u sklopu posla koje obuhvaća različite pozicije u našim unutarnjim prodajnim timovima i prodajnim timovima na terenu.
 • Program osposobljavanja koji traje 24 mjeseca pruža razvijanje stručnih i osobnih vještina (obuka o proizvodima, usavršavanje prezentacijskih i prodajnih vještina itd.).
 • Intenzivno vodstvo osobnog mentora
 • Po završetku osposobljavanja, Daikin, kao međunarodna tvrtka usmjerena na rast, može vam ponuditi različite mogućnosti za profesionalni razvoj vaše karijere u prodaji.

Jeste li zainteresirani?

Prijavu (CV + popratno pismo) možete poslati na:

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH
Campus 21, Europaring F12/402
2345 Brunn am Gebirge, Austria
e-pošta: jobs@daikin-ce.com

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama