Skip to main content

Daikin zajednica

Daikin dan nudi više zabave!

bg-image

Zabava je osnovni sastojak Daikin dana!

Zajedno planiramo i organiziramo razne aktivnosti namijenjene Daikin zajednici. Od festivala do sportskih turnira i svega što upada između, naši događaji su sjajna prilika za upoznavanje novih ljudi, stvaranje odnosa i provođenje vremena s kolegama izvan posla.

bg-image

Pridružite se sportskoj momčadi/ekipi

Zdravi zaposlenici stvaraju zdravu tvrtku – članove zajednice potičemo na aktivni način života. Trenutno je više od 200 Daikin zaposlenika uključeno u naše sportske timove: nogometne, biciklističke, trkačke... Prijateljske utakmice i vježbanja su namijenjeni sportašima svih razina koji žele uživati u sportu.

bg-image

Pridružite se proslavi

Pozivamo vas na našu proslavu, a vi odaberite želite li u odmoru uživati s članovima obitelji ili ćete toplo vrijeme provesti u društvu prijatelja! Organiziramo godišnje zabave i festivale na kojima ćete pronaći mnogo dobre glazbe, hrane i igara.

bg-image

Najbolji partner

Od 2015., Daikin ime nalazi se na službenoj majici nogometnog kluba Club Brugge. Već smo rekli da smo najbolji partner – vidjet ćete nas na različitim događajima na stadionu i izvan njega, pa tako i na godišnjem danu navijača.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama