Skip to main content

Home Comfort Expert

Postanite Home Comfort Expert i iskoristite brojne prednosti HCE programa!

bg-image

Business Portal

 

Na našem poslovnom portalu naši Home Comfort Expert partneri mogu pronaći sve informacije o proizvodima, edukacijama i ostalim novostima.

 

Misija i ciljevi HCE programa

bg-image

Kvaliteta i iskustvo 

Home Comfort Expert (HCE) je Daikinov simbol kvalitete za klimatizacijska rješenja.

Jedinstveni HCE program stavlja fokus na krajnje kupce rezidencijalnog programa u srednjoj i istočnoj Europi. Poznavajući specifičnosti rezidencijlanog tržišta, naše cjelokupno iskustvo i znanje usmjerili smo prema ovom obliku partnerstva.

Cilj našeg programa: krajnjim kucima ponuditi visoko kvalitetne proizvode i pouzdanu uslugu.

Zbog toga Home Comfort Expert za ne predstavlja samo logotip ili znak, već simbol kvalitete koji pruža kupcima povjerenje u Daikin brend i Daikin partnere.

Overcome challenges as a team

Timski rad 

Program stvara jaku vezu između Daikina i odabranih partnera za program klimatizacije i grijanja. Zajedno koristimo rastući potencijal na rezidencijalnom tržištu. Teško je pronaći brend koji nudi tako jako partnerstvo i pouzdana rješenja poput Daikin brenda.

Daikin pruža posebnu podršku i edukaciju - na taj način partneri su u mogućnosti ponuditi bolju uslugu i bolje proizvode krajnjim kupcima.

Program koji smo pokrenuli u srcu Europe pokazao se vrlo uspješnim od samog početka. Krajnji kupci znaju cijeniti vrhunske proizvode i dobru uslugu, a mi pružamo odgovarajuća rješenja za njihove potrebe.

Sales

Put do uspjeha 

Rezultati naših prvih Home Comfort Experta pokazali su da smo na pravom putu i potaknuli nas da nastavimo širiti naš program s još većim uspjehom.

Danas u HCE programu djeluje više od 200 partnera iz 14 zemalja srednje i istočne Europe. Uključivanjem u Home Comfort Expert program, mnogi od njih postigli su ogroman rast.

Home Comfort Experti danas prodaju čak 70% split uređaja u regiji srednje i istočne Europe.

Postignuća na ovom području također mogu voditi do uspjeha i u drugim zemljama!

Prednosti programa za partnere

Perspektiva

Program Home Comfort Expert namijenjen je instalaterima koji žele ponuditi najbolje proizvode, povećati profitabilnost i proširiti se na nova tržišta.

Nakon pristupanja HCE programu, naši partneri imaju pravo na brojne benefite koji im omogućavaju dalji razvoj i jačanje veza s kupcima.

Našim Home Comfort Expert-ima pružamo najbolju moguću podršku - omogućujemo im treninge kojima unaprjeđuju svoja stručna znanja i iskustva. Dodatno, pružamo marketinšku podršku koja omogućava profesionalan nastup na tržištu putem izložbenog salona, vozila, reklamnog materijala i još mnogo toga. HCE partneri taođer imaju pogodnosti poput posebnih paketa i cjenovnih uvjeta. 

Ukratko, gradimo uspješna partnerstva i čvrste odnose. Home Comfort Expert partneri su ključni dio Daikin prodaje i naš primarni put do tržišta. Uvjereni smo da je pouzdano partnerstvo ključ koji vodi do rasta i napretka i za HCE partnere i za Daikin. Zajedno gradimo jedinstvenu mrežu koja postavlja nove standarde u rezidencijalnom poslovanju.

 

6 prednosti za naše partnere

Prednosti na koje računaju naši Home Comfort Experti:

  1. Jaki informacijski kanali i poseban tretman
  2. Marketing koncept, profesionalna podrška i usluga
  3. Dobri proizvodi i cjenovni paketi
  4. Čvrsto partnerstvo i povjerenje
  5. Jasno definirani odnosi
  6. Veća prodaja
bg-image

Napredujte uz našu bonus listu

Šest istaknutih prednosti vrijede za sve naše Home Comfort Experte. Partneri koji žele postići još više mogu sudjelovati u našem bonus programu i postati HCE Premium partneri. Premium partneri trebaju ispuniti više zahtjeva, ali mogu prikupiti bonus bodove koji im pružaju posebne pogodnosti.

Ovisno o ukupnom broju bonus bodova, HCE Premium partneri mogu postići određeni status - srebrni, zlatni ili platinum. Status vrijedi za razdoblje od godinu dana, a po isteku se radi evaluacija. Veći status omogućuje više pogodnosti za Premium partnera.

ISKUSTVA

Pitali smo neke od od naših Home Comfort Expert partnera što je za njih glavna prednost HCE programa. Saznajte što su nam rekli. 

bg-image

“Home Comfort Expert program je vrlo profesionalan i strukturiran. Po prvi put u povijesti Daikina imamo preporučene maloprodajne cijene, što je za nas jako važno.”

Vladimir Venkov

Direktor, MMC Ink., Bugarska

“Home Comfort Expert program pomaže partnerima da rastu još brže. Daikin brend je potrebno podići na višu razinu na tržištu, a s ovom programom to možemo postići." 

Miha Glavič, MBA

Direktor, E2E d.o.o., Slovenija

“Home Comfort Expert program omogućuje naš napredak sa svakom prodanom jedinicom.
 Program pomaže našoj tvrtki da se razvija i raste, a daje nam i podršku u izgradnji izložbenog prostora.”

Marek Žiačik, Marek Mihály

Vlasnici, M-M KLIMA, Slovačka

 

Daikin Promo trgovina

Možete naručiti Daikin promotivne materijale ali i materijale s vašim logom.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama