Skip to main content

Certificiranje vaše ekološke zgrade

Udružite se s nama kako biste postigli svoje zelene ciljeve, a da pritom ostanete unutar proračuna

Važnost ekoloških zgrada

Daikin akreditirani stručnjaci (AP-ovi) nude savjete za poboljšanje održivih performansi vaše zgrade uz Daikin rješenja. Ulaganjem u certifikat BREEAM, LEED, WELL ili druge zelene gradnje možete smanjiti operativne i troškove održavanja, ostati ispred zakonodavstva, stvoriti bolju kvalitetu života za korisnike zgrade i povećati tržišnu vrijednost vaše zgrade.

Kao stručnjci za zelenu gradnju, Daikin akreditirani stručnjaci (AP-eovi) nude savjete i rješenja za postizanje održivih performansi vaše zgrade.

Što su BREEAM, LEED i WELL?

BREEAM, LEED i WELL su tri najčešće korištena sustava zelene gradnje u svijetu. Pružaju pomoć vlasnicima zgrada, arhitektima i projektantima u odabiru dugoročnih i ekonomičnih održivih rješenja.

Kako rade?

Korištenjem neovisnih i licenciranih procjenitelja za procjenu energetske učinkovitosti i upotrebe vode, zdravlja i kvalitete života, onečišćenja, transporta, materijala, otpada, ekologije i procesa upravljanja i na temelju tih znanstvenih procjena zgradama daju ocjene.

Stvaranjem tih ciljeva ispred zakonodavnih zahtjeva, to potiče na postizanje veće održivosti i inovativnosti.

Vaš ekološki partner

Daikin je vaš ekološki partner

Budući da je svaka zgrada jedinstvena, potrebno joj je drugačije rješenje kako bi odgovaralo njezinim jedinstvenim svojstvima. Bitno je imati partnera za HVAC-R kao što je Daikin, sa znanjem i portfeljem kako biste postigli svoje zelene ciljeve, a da pritom ostanete unutar proračuna.

Naša HVAC-R potpuna rješenja povećavaju ekološku vrijednost zgrada i poboljšavaju radno okruženje stanara. Integracija Daikin tehnologija stoga će pridonijeti ukupnoj razini održivosti zgrade i omogućiti vam postizanje najviših razina u certificiranju zelene gradnje.

Daikin list za procjenu BREEAM-a/LEED-a

Izrađen od strane našeg tima stručnjaka, BREEAM i LEED tablica procjene daje vam savjete i podršku kako biste povećali ocjenu vaše zgrade putem tehnologije Daikin dizalice topline.

Korištenjem ovog lista kao baze dokaza ocjenjivačima štedite vrijeme prilikom prijave za BREEAM ili LEED certifikat.

Download the sheet now

Saznajte u kojim kategorijama Daikin dizalice topline osvajaju BREEAM kredite/LEED bodove kako bi postigle najvišu razinu certificiranja zelene gradnje

Naši projekti ekološke gradnje

Daikin uspješno sudjeluje u mnogim zelenim projektima. Pomaganje graditeljima u dostizanju BREEAM Excellent, LEED Gold, WELL i sličnih certifikata postalo je naša specijalnost - to dokazuju naši primjeri iz prakse!

BES 6001 certifikacija

Daikin tvornice u Belgiji i Češkoj republici te VRV, Sky Air, Daikin Altherma, dvodijelni i sustavi rashladnih agregata nose certifikat BES 6001. Taj certifikat potvrda je o korištenju izvora na društveno, ekonomski i ekološki odgovoran način u cijelom nabavnom lancu. BES 6001 službeno je priznat od strane BREAAM-a i povećava ocjenu zelene gradnje.

Saznajte više

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama