Skip to main content

Međunarodni ključni kupci (IKA)

Pomažemo vašem poslovanju, od početka do kraja

Svijet međunarodnog poslovanja može biti vrlo složeno mjesto za većinu tvrtki. Mi u Daikinu željeli bismo olakšati svakodnevne poslovne operacije. Upravo zato smo osnovali Tim za međunarodne ključne kupce (IKA): posebna skupina vodećih stručnjaka na polju poslovanja i trgovine koja je spremna pomoći vašoj tvrtci da se snađe u HVAC-R industriji; s nama ćete svojim kupcima tijekom cijele godine moći pružati optimalnu udobnost i kvalitetan zrak.

Vaš međunarodni poslovni partner

Naš IKA tim djeluje iz našeg europskog središta, smatrajte ga svojim polaznim kontaktom u procesu međunarodnog poslovanja. Naš tim uzda se u svjetsku mrežu kolega i partnera iz različitih sektora u suradnji s kojom će vašoj tvrtci pomoći da u svoje poslovne strategije ugradi učinkovitost, transparentnost i fleksibilnost – čimbenika koji će vas odmaknuti od konkurencije.

Efikasni instalater
Efikasni instalater

Uštedite vrijeme i novac i povećajte poslovni profit.

  • Kratka i jednostavna komunikacija tijekom projektnog ciklusa
  • Nudimo izbor iznimno učinkovitih HVAC-R rješenja
Transparentno poslovanje
Transparentno poslovanje

Dobit ćete najbolje mišljenje na temelju kojeg ćete donositi pametne poslovne odluke i zadovoljavali potrebe vaše tvrtke.

  • Pomoć za optimizaciju troškova životnog ciklusa vašeg HVAC postrojenja
  • Smjernice u vezi najnovijih lokalnih i vladinih propisa
Prilagodljivo partnerstvo
Prilagodljivo partnerstvo

Uživajte u prilagodljivom partnerstvu – nudimo strategije prilagođene vašim potrebama.

  • Vaša tvrtka će dobiti opsežnu pomoć koja će zadovoljiti sve vaše potrebe na međunarodnoj razini: od izvedbe do postprodajnog procesa
  • Najbolji planovi stvaranja vrijednosti, uključuju prepoznavanje volumena
Ujednačeno poslovanje
Ujednačeno poslovanje

Uravnotežite način na koji nastupate na svim tržištima – standardizirajte kriterije izvedbe HVAC-R asortimana i prodajne hodograme.

  • Pristup širokoj mreži pouzdanih Daikinovih certificiranih instalatera i pouzdanih servisnih partnera
Održivo poslovanje

Održivost sadrži dodanu vrijednost

Stvaranje održivog poslovanja omogućuje da se usredotočite na dugi rok, a o budućnosti ne misle samo naši kupci, nego i mi.

Naš IKA tim trenutno prati više od 800 lokacija diljem Europe. To znači pregršt stvarnih podataka o potrošnji energije, troškovima popravaka i naknada za održavanje za nekoliko različitih vrsta primjena. S ovim podacima moći ćemo vam ponuditi realističnu i opsežnu analizu troškova životnog ciklusa naše opreme, što će vam omogućiti usporedbi trenutnih troškova i donošenje pametnih poslovnih odluka.

IKA primjeri iz prakse

Od trgovina u poslovnim zonama do supermarketa, servisnih postaja, restorana i hotela, naš IKA tim pripremljen je za pružanje pomoći tvrtkama iz širokog raspona poslovnih sektora. Proučite primjere iz prakse naših ključnih kupaca i primijetit ćete da prilagodbom usluga možemo pomoću u ostvarivanju uspjeha vaše tvrtke.

Trgovina u poslovnoj zoni

Tvrtka Daikin shvaća koliko pozitivan utjecaj može imati udobna cjelogodišnja klima na vašu trgovinu i kupce. Zato nudimo kombinaciju proizvoda i usluga koja će povećati radnu učinkovitost i razinu udobnosti u vašoj trgovini istovremeno minimizirajući troškove za energiju.

Supermarket

Supermarketi i trgovine za maloprodaju hrane imaju vrlo specifične potrebe u smislu grijanja, hlađenja, ventilacije i rashlađivanja. Ne treba ni reći kako troškovi za energiju također igraju vrlo važnu ulogu. IKA može poslužiti kao vaš stalni partner za nadgledanje svih postrojenja i praćenje ukupne potrošnje energije u trgovini.

Primjer iz prakse supermarketa

IKA primjer za supermarket
IKA primjer za servisne postaje

Servisne postaje i trgovine mješovitom robom

HVAC-R oprema u malim i srednjim prostorima s velikim prometom posjetitelja i dugim radnim vremenom obično ima nekolicinu potreba koje je potrebno zadovoljiti. Što je manji prodajni prostor, to je manji promet i važniji su radni troškovi. Naučite kako prilagodbom rashlađivanja i korištenjem tehnologije povrata topline na proizvodima zadovoljavamo potrebe servisnih postaja i trgovina mješovitom robom.

Primjer iz prakse servisne postaje

Primjer iz prakse trgovine mješovitom robom

Restoran

Potrošna topla voda može se proizvesti na mnogo načina, ali svaki od njih ne proizvodi održivu toplu vodu. Osim što proizvodi održivu toplu vodu, dizalica topline također vodi računa o opterećenju grijanja i hlađenja. Saznajte kako smo pomogli svjetski poznatom lancu restorana u optimiziranju njegove poslovne prakse.

Primjer iz prakse restorana

IKA primjer za restoran

Hoteli

Daikin nudi inovativno, vrhunsko upravljanje klimatizacijom, rješenja za grijanje i rashlađivanje koja će zadovoljiti promjenjive potrebe stručnjaka u hotelijerskom sektoru, a istovremeno jamči vrhunsku udobnost gostima.

Primjer iz prakse hotela

Saznajte više

Više informacija

Ako trebate više informacija ili imate određene upute u vezi IKA tima, kontaktirajte:

Daikin Europe N.V. - ured u Bruxellesu

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht - Belgija

Tel.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama