Skip to main content

Više o nama

Naš zadatak

Posvećeni smo stvaranju proizvoda visoke kvalitete i cjelovitih rješenja za klimatizaciju koja donose komfor i energetski učinkovite uvjete za sve ljude i regije svijeta.

 

 • Daikin brend

  Korištenjem naše prepoznatljive tehnologije i ekonomičnih rješenja oblikujemo budućnost sustava grijanja, hlađenja, ventilacije te osiguravamo najveću razinu komfora za Daikin kupce.

 • Inovacije

  Naša namjera je stvarati proizvode visoke kvalitete u sadašnjosti i predvoditi razvoj štednih tehnologija u budućnosti.

 • Ekološka odgovornost

  Prvaci smo u smanjenju štetnog utjecaja na okoliš. Zato u središtu svega čime se bavimo počivaju ekološki osviješteno djelovanje i energetski učinkovita rješenja.

Temeljne vrijednosti tvrtke Daikin Europe Group:

 • Neupitna vjerodostojnost - trudimo se razvijati odnose s kupcima, kolegama, poslovnim partnerima i zajednicama koji se temelje na povjerenju i otvorenosti.
 • Razvoj poduzetničkog duha - potičemo i nagrađujemo inicijativu i izvrsnost među svim zaposlenicima računajući da će na taj način tvrtka samo rasti
 • Skladni međuljudski odnosi - nastojimo stvoriti radnu okolinu u kojoj svi surađuju i predani su ostvarivanju ciljeva tvrtke Daikin i svladavanju prepreka koje pred njome stoje

Korporacijska društvena odgovornost (CSR)

Daikin Europe je dio globalne Daikine grupe i nastoji biti svjetski predvodnik u svakom aspektu svog poslovanja. Korporacijska društvena odgovornost nije tek obična dobronamjerna inicijativa u tvrtki Daikin. Ona je usađena u srce tvrtke i oblikuje našu poslovnu kulturu. Temeljne vrijednosti, Grupna filozofija i Priručnik za poslovnu etiku su poglavlja koja biste trebali proučiti ako želite saznati kako tvrtka Daikin želite poslovati i po kojem principu preuzima odgovornosti na sebe ili je prebacuje na druge.

Grupna filozofija

Daikin uprava stvorila je jasnu grupnu filozofiju koja oblikuje mentalni sklop zajednički za sve zaposlenike Daikin grupe. Filozofija Daikin grupe svi njenim članovima daje moć za stvaranje inovativnih ideja i prijedloga, donošenje odgovornih procjena i odluka te fleksibilno djelovanje.

Poslovna etika

Daikinova poslovna etika je skup temeljnih vrijednosti i okvir za donošenje odluka. Svaki član tvrtke Daikin Europe Group osobno je odgovoran i obvezan poštovati visoke etičke i pravne standarde djelovanja, formalno i načelno, bez obzira je li to propisano zakonom.

Saznajte više

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama