Energetski učinkovita klimatizacija za vaš dom

Energetski učinkovita klimatizacija za vaš dom

S više od 90 godina iskustva, Daikin nudi najkomfornija, energetski učinkovitija i najpouzdanija rješenja za klimatizaciju dostupna na tržištu.

Energetski učinkovite tehnologije za budućnost

Energetski efikasne tehnologije za budućnost 

Naša rješenja za hlađenje označena su najvišim oznakama energetske efikasnosti na tržištu. Zahvaljujući našem fokusu na obnovljive izvore energije i inovativne tehnologije, naša kompletna rješenja maksimalno povećavaju povrat ulaganja. Odlučni smo da razvijemo energetski efikasna rješenja za klimatizaciju i garantiramo da Daikin jedinice ne samo da su u skladu s njima, već su godinama ispred zakonskih standarda.

 

Fleksibilna konfiguracija za vaš dom

Split sustav

Split sustav

Za jednu prostoriju

Jedan split sustav povezuje jednu unutarnju jedinicu s jednom vanjskom jedinicom za jednostavnu instalaciju i jednostavno hlađenje i grijanje.

Multi-split sustav

Multi-split sustav

Za cijeli dom

S Daikin dizalicama topline zrak-zrak možete spojiti do pet unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu za učinkovito hlađenje ili grijanje do pet različitih prostorija. Temperatura u svakoj prostoriji može se samostalno kontrolirati.

Opremljene su našom prepoznatljivom inverterskom tehnologijom

Naša inverterska tehnologija smanjuje potrošnju energije do 30% u usporedbi sa sustavom bez invertera, jednostavnim podešavanjem brzine motora prema potrebi umjesto kontinuiranog gašenja i ponovnog pokretanja.

Klimatizacijski sustav opremljen našom prepoznatljivom inverterskom tehnologijom

Nagrađivani dizajn

Zahvaljujući našem širokom rasponu unutarnjih jedinica i mogućnosti dizajna, uvijek ćete pronaći rješenje za klimatizaciju koje odgovara vašem interijeru.

Zidni klimatizacijski sustav

Zidne jedinice

Daikin zidne jedinice dostupne su u različitim stilovima i konfiguracijama, a zbog svoje kvalitete i dizajna koriste se širom svijeta u svim vremenskim uvjetima.

Kanalni klimatizacijski sustav

Kanalne jedinice

Daikin kanalne jedinice neprimjetno su ugrađene u vaš strop i s jednom unutarnjom jedinicom hlade ili griju više prostorija.

Parapetna klimatizacija

Podne jedinice

Daikin parapetne jedinice pružaju izvrsnu udobnost i stil zahvaljujući glatkom dizajnu i kompaktnoj veličini.

Upravljanje u svakom trenutku
 

Upravljanje u svakom trenutku

Daikin klimatizacijski uređaji nude različite načine upravljanja vašim kućnim okruženjem. Koristite aplikaciju Onecta na svom smartphoneu, infracrveni daljinski upravljač ili glasovne kontrole putem Alexa ili Google Home.

Naši najpopularniji klimatizacijski uređaji

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

Vrhunsko zidno rješenje do razreda A+++ za hlađenje, grijanje, ovlaživanje, odvlaživanje, ventilaciju i pročišćavanje zraka.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Nagrađivano zidno rješenje do razreda A+++ za hlađenje i grijanje. Dostupno u četiri boje i pogodno za sve interijere.

FTXJ-AW_01_001.tif

Daikin Emura

Nagrađivano zidno rješenje do razreda A+++ za hlađenje i grijanje. Dostupno u mat kristalno bijeloj i elegantnoj srebrnoj završnici.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Zidno ili parapetno rješenje do razreda A+++ za hlađenje i grijanje, nudi izvrsne performanse i komfor.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Optimizirano grijanje 4

Jedinice za grijanje i hlađenje za hladnije klimatske uvjete do -25°C energetske učinkovitost do razreda A+++ u grijanju.

Bluevolution

S paletom Bluevolution, Daikin podiže komfor na potpuno novu razinu. Korištenjem nove radne tvari R-32, u mogućnosti smo povećati energetsku učinkovitost do razreda A+++ za grijanje i za hlađenje.