Skip to main content

Obnovite vaš dom uz Daikin

Što biste trebali uzeti u obzir prilikom ponovnog oblikovanja vašeg doma i ugradnje novog rješenja za grijanje i hlađenje.

bg-image

Pravo rješenje za vaš dom

Zamjena starog plinskog ili uljnog kotla s Daikin jedinicom je jednostavna. Osim toga, nema potrebe za zamjenom cijelog sustava: naše dizalice topline i kotlovi kompatibilni su s većinom originalnih radijatora i sustava cijevi, za veću fleksibilnost tijekom renoviranja.

bg-image

Smanjite svoj utjecaj na okoliš - i svoj račun za struju

Tražite održivo rješenje koje koristi obnovljive izvore energije, hibridni sustav ili klasično rješenje? Što god trebate: Daikin nudi niz sustava za hlađenje, grijanje i toplu vodu koji smanjuju troškove energije i doprinose okolišu.

bg-image

Uložite u budućnost

Preuređenje vašeg doma je investicija u budućnost.

Naš savjet: razmišljajte dugoročno pri odabiru rješenja za hlađenje i grijanje te pronađite sustav koji će odgovarati vašem domu i životnom stilu dugi niz godina.

Savršeno pristajanje

Koje je optimalno rješenje za hlađenje i grijanje za vaš životni stil?
Koji je izvor energije najbolji za vaš dom?
Daikin nudi paletu opcija kako bi osigurao idealno pristajanje.

 • Daikin Altherma visokotemperaturna dizalica topline zrak-voda

  Visokotemperaturne Daikin Altherma dizalice topline zrak-voda povezuju se s postojećim cijevima i radijatorima, što ih čini savršenima za zamjenu starih plinskih kotlova tijekom renoviranja. Napajaju se zrakom (65%), električnom energijom (35%) i solarnom energijom (opcionalno).

 • Dizalice topline zrak-zrak

  Napajana zrakom (80%), električnom energijom (20%), niskotemperaturna Daikin dizalica topline zrak-voda za hlađenje i grijanje idealno je rješenje za nove domove i zelene zgrade, te kao zamjena za stare električne sustave.

 • Hibridne dizalice topline

  Hibridne dizalice topline energiju uzimaju iz optimalne kombinacije zraka, električne mreže i plina, ovisno o sezonskim uvjetima i cijeni energenata. Idealne su za zamjenu starih plinskih kotlova tijekom renoviranja - za učinkovito i pouzdano hlađenje, grijanje i toplu vodu.

 • Kondenzacijski plinski kotlovi

  Daikin kondenzacijski plinski kotlovi savršeno su rješenje za grijanje i toplu vodu za jednostavnu zamjenu starih plinskih kotlova tijekom renoviranja. Pokreću se plinom s opcijom solarne energije.

 • Kondenzacijski uljni kotlovi

  • Za grijanje i toplu vodu
  • Energiju uzimaju iz ulja
  • Opcijska podrška solarnog sustava
  • Idealno za obnove i zamjenu starih uljnih kotlova

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama