Webbanner_Multiakcija_Diego (2).jpg

Šah-mat za ljetne vrućine!

Kraljice stila, uštede i čistog zraka u akciji su do 30. juna! Pravo je vrijeme da napravite pametan potez i saznate sve o akciji na dizajnerskim multi-split klimama koje ispunjavaju svaku želju.

Iskoristite akciju na vrhunske multi-split uređaje i uštedite do 15%. Potpuni komfor s kraljevima i kraljicama savršene temperature, dizajna, čistog zraka i tihog rada uz wifi upravljanje.

MORE COMFORT less chaos.jpg

Uštedite do 1.640 KM uz multi-split akciju!

Pravo je vrijeme za pametan potez jer su visokokvalitetni i tehnološki napredni uređaji na akciji do 30. juna.

Grijanje, hlađenje, kvalitet zraka, uštedu energije tokom cijele godine i mnoge druge prednosti pružit će vrhunska vanjska multi jedinica sa 15% popusta.

Sada je i jedinstvena prilika za kupovinu dizajnerskih i tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Emura (u bijeloj i crnoj boji), Stylish (u bijeloj i crnoj boji) i Perfera (u zidnoj i podnoj varijanti) sa 10% popusta. Kontaktirajte Daikin partnere koji će predložiti najbolju kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica sa kojom možete uštedjeti od 700 do 1.640 KM.

Flash Streamer only by Daikin - za život bez virusa i alergija

Daikin klima-uređaji opremljeni su jedinstvenim sistemima filtracije koji osiguravaju visoki kvalitet zraka.

Emura, Stylish i Perfera uređaji su posebni i kad su filteri u pitanju. Uključuju patentnu tehnologiju Daikin Flash Streamer koja dokazano deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2). Flash Streamer je posebno napredni filter koji stvara elektrone visoke brzine i u hemijskoj reakciji razgrađuje viruse, alergene, plijesni, bakterije i osigurava kvalitetniji i čišći zrak. S efikasnošću do čak 97%, uklanjanje svih nečistoća moguće je već 15 minuta nakon početka postupka. Uređaje također imaju ugrađeni titan filter koji uklanja neprijatne mirise uzrokovane duhanskim dimom ili kućnim ljubimcima.

Kvaliteta_zraka_u_zatvorenom_prostoru.jpg
MORE SLEEP less noise.jpg

Napredna tehnologija

Senzor pokreta - otkriva kretanje ljudskog tijela u prostoriji. Ako nikoga nema u prostoriji duže od 20 minuta, režim se automatski prebacuje u režim uštede energije.

Tihi rad 
Emura, Stylish i Perfera postižu izuzetno niske razine zvuka do 19 dBA, što je jedva čujan nivo poput šuštanja lišća na vjetru, a to im omogućava uključivanje čak i za vrijeme spavanja.A vanjske jedinice sposobne su za tihi rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim područjimapodručja ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo ni noću.

Grid eye - Ovaj posebno dizajnirani senzor u uređaju Stylish mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava ravnomjernu raspodjelu temperature.

Grijanje u nivou poda
Podna Perfera ispuhuje topli zrak u nivou poda, što osigurava visoki komfor u grijanju.

Jednostavno upravljanje – Residential Controller

Jednostavno povežite vaše Stylish i Perfera zidne/podne jedinice na Wi-Fi mrežu i preuzmite aplikaciju tako da možete kontrolirati temperaturu, način rada, brzinu ventilatora, postaviti tjedni program i nadzirati potrošnju i uštedu energije.

Pored toga, uživajte u svojim uređajima i koristite usluge upravljanja glasom putem Amazon Alexa ili Google Asistenta.

Daikin_tech.jpg
More_space_less_stress.jpg

Zašto odabrati Multi-Split sistem?

Korištenje samo jedne vanjske jedinice za sve unutarnje jedinice omogućuje:

  • nisku potrošnju električne energije, visoku efikasnost
  • jednostavniju instalaciju i održavanje uređaja
  • manje prostora za ugradnju, manju vidljivost, manje buke
  • veliku fleksibilnost: na 1 vanjsku spaja se do 5 unutarnjih jedinica po izboru