SMILE_Anna_Alen_HR_1000x600.jpg

Klima stvorena baš za nas.

Potraži Daikin multi-jedinicu baš po svojoj mjeri. 

Izaberi svoju kombinaciju uređaja koji štede energiju i pažljivi su prema okolišu i uživaj u potpunom komforu s WiFi upravljanjem.

Izbor je jednostavan uz moćnu i diskretnu vanjsku jedinicu

Riješi pitanje grijanja i hlađenja za svoj životni ili radni prostor s jednom vanjskom multi jedinicom i nekoliko unutrašnjih, ovisno o broju prostorija. Obrati se Daikin partnerima i zatraži da ti slože savršenu kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica. Vanjske Daikin multi jedinice koriste najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku efikasnost, snižava troškove i značajno doprinosi zaštiti okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u svim klimatskim zonama u Hrvatskoj, a uz opciju noćnog rada i velike dostupne duljine instalacije, vanjska jedinica postaje nečujna i „nevidljiva“. 

Uživaj u savršenom komforu i Daikin vanjskim multi-jedinicama* koje sada možeš nabaviti uz popust od 12%. 

FTXM-M
Dnevna-soba.jpg

Savršen komfor, baš po tvojoj mjeri 

Svaki interijer uz vrhunsku tehnologiju zaslužu­je i atraktivan dizajn.  Daikin Emura i Stylish, uz sve svoje prednosti, nagrađene su prestižnim dizajnerskim nagradama, a jednostavan i moderan dizajn Perfere i Sensire uklopit će se u svaki prostor.

Osim ugodnog izgleda, Daikin uređaji osigurat će ti velike uštede zbog visoke energetske efikasnosti, pobrinut će se da manje štetiš okolišu uz radnu tvar R32 i omogućiti upravljanje mobitelom gdje god da se nalaziš.  

Potpuni komfor svakoga dana, u svakom trenutku, cijele godine - uz klimu baš po tvojoj mjeri.

* Na sve vanjske jedinice moguće je spojiti sve Daikin R32 unutarnje jedinice, od bazičnog Sensira modela do vrhunskog dizajnerskog Stylish modela i parapetnih jedinica.