Skip to main content

Multi-split akcija baš po tvojoj mjeri!

Hladite se ili grijte vrhunskim uređajima kada to želite! Efikasni Daikin multi-split sistemi pružaju stil, uštedu, čist zrak i 5-godišnju garanciju, a dostupni su po sniženim cijenama do 1. jula.

Iskoristite akciju na vrhunskim multi-split uređajima i odaberite svoju kombinaciju uređaja uz uštedu od 15%. Uživajte u potpunoj udobnosti i savršenoj temperaturi, dizajnu, čistom zraku i tihom radu uz Wi-Fi upravljanje i petogodišnju garanciju.

multi split

Uštedite do 1.630 KM uz multi-split akciju!

Pravo je vrijeme za ugradnju vrhunskih Daikin multi-split uređaja po akcijskim cijenama. Grijanje, hlađenje, kvalitet zraka, uštedu energije tokom cijele godine i mnoge druge prednosti pružit će vrhunska vanjska multi jedinica sa 15% popusta.
Sada je i jedinstvena prilika za kupovinu dizajnerskih i tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Emura (u bijeloj i crnoj boji), Stylish (u bijeloj i crnoj boji) i Perfera (u zidnoj i podnoj varijanti) sa 10% popusta. Kontaktirajte Daikin partnere koji će predložiti najbolju kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica sa kojom možete uštedjeti od 690 do 1.630 KM.

Jednostavni za instalaciju, efikasni u radu i s mnogo fleksibilnih opcija, multi split sistemi omogućuju spajanje do 5 unutarnjih jedinica na 1 vanjsku i idealno su rješenje za sve potrebe u grijanju i hlađenju.

Napredna tehnologija

Senzor pokreta - otkriva kretanje ljudskog tijela u prostoriji. Ako nikoga nema u prostoriji duže od 20 minuta, režim se automatski prebacuje u režim uštede energije.

Tihi rad 
Emura, Stylish i Perfera postižu izuzetno niske razine zvuka do 19 dBA, što je jedva čujan nivo poput šuštanja lišća na vjetru, a to im omogućava uključivanje čak i za vrijeme spavanja.A vanjske jedinice sposobne su za tihi rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim područjimapodručja ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo ni noću.

Grid eye - Ovaj posebno dizajnirani senzor u uređaju Stylish mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava ravnomjernu raspodjelu temperature.

Grijanje u nivou poda
Podna Perfera ispuhuje topli zrak u nivou poda, što osigurava visoki komfor u grijanju.

heat plus

5 godina garancije na uređaje

Kako dobiti 5-godišnju garanciju?

Produženje garancije je moguće na sve kombinacije priključaka vanjskih multi jedinica i svih unutrašnjih jedinica Emura, Stylish i Perfera.

Produžite garanciju za uređaje iz multi-split akcije besplatno na 5 godina registracijom na Stand-By-Me portalu.

Ako imate pitanja ili trebate više informacija, kontaktirajte nas na:  standbyme@daikin.hr

Jednostavno upravljanje – aplikacija Onecta

Jednostavno povežite vaše Stylish i Perfera zidne/podne jedinice na Wi-Fi mrežu i preuzmite aplikaciju tako da možete kontrolirati temperaturu, način rada, brzinu ventilatora, postaviti tjedni program i nadzirati potrošnju i uštedu energije.

Pored toga, uživajte u svojim uređajima i koristite usluge upravljanja glasom putem Amazon Alexa ili Google Asistenta.

onecta

Flash Streamer only by Daikin - za život bez virusa i alergija

Daikin klima-uređaji opremljeni su jedinstvenim sistemima filtracije koji osiguravaju visoki kvalitet zraka.

Emura, Stylish i Perfera uređaji su posebni i kad su filteri u pitanju. Uključuju patentnu tehnologiju Daikin Flash Streamer koja dokazano deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2). Flash Streamer je posebno napredni filter koji stvara elektrone visoke brzine i u hemijskoj reakciji razgrađuje viruse, alergene, plijesni, bakterije i osigurava kvalitetniji i čišći zrak. S efikasnošću do čak 97%, uklanjanje svih nečistoća moguće je već 15 minuta nakon početka postupka. Uređaje također imaju ugrađeni titan filter koji uklanja neprijatne mirise uzrokovane duhanskim dimom ili kućnim ljubimcima.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama