BannerGlavni_Suspect_oba.jpg

Zrak za čistu peticu!

Iskoristi popust na multi-split uređaje s vrhunskom tehnologijom pročišćavanja zraka.

Iskoristi multiakciju i uz uštedu od 15% odaberi svoju kombinaciju uređaja s vrhunskom tehnologijom pročišćavanja zraka. Uživaj u potpunom komforu s WiFi upravljanjem i produljenim jamstvom.

MultiSplit_uštede.jpg

Uštedi do 15% uz Multi-split akciju!

Trenutak je za akciju kojom možeš riješiti pitanje grijanja i hlađenja za svoj životni ili radni prostor pomoću jedne vrhunske vanjske multi jedinice uz popust od 15%.

Iskoristi jedinstvenu priliku za nabavu tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Stylish i Perfera s popustom od 10%.

Obrati se ovlaštenim Daikin partnerima koji će ti složiti savršenu kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica za tvoj potpuni komfor.

Jedinstven sistem filtriranja zraka

Daikin klima-uređaji opremljeni različitim filterima koji osiguravaju čist zrak. Comfora, Emura i Stylish zidne jedinice posjeduju anti-alergenski i titanski filter. Anti-alergenski filter sakuplja prašinu i pelud iz zraka s efikasnošću preko 99%, dok titanski filter uklanja neugodne mirise koji mogu nastati zbog duhanskog dima ili kućnih ljubimaca. U Stylish i Perfera zidne jedinice ugrađen je i napredni filter Flash Streamer: posebna vrsta naprednog filtera koji stvara elektrone visoke brzine i u kemijskoj reakciji razlaže alergene, pelud i neugodne mirise, a time osigurava kvalitetniji, čišći zrak. S efikasnošću do čak 97%, odstranjivanje nečistoća je moguće već 15 minuta nakon početka procesa.

Čist_zrak_Filteri_Stylish.jpg
FTXM-M

Zašto odabrati Multi-Split sistem?

Korištenje samo jedne vanjske jedinice za sve unutarnje jedinice omogućuje:

  • nisku potrošnju električne energije, visoku efikasnost
  • jednostavniju instalaciju i održavanje uređaja
  • manje prostora za ugradnju, manju vidljivost, manje buke
  • veliku fleksibilnost: na 1 vanjsku spaja se do 5 unutarnjih jedinica po izboru