Web-Banner-homepage.jpg

Toplina po mojoj mjeri!

Ušteda. Grijanje i hlađenje. Čist zrak. Tihi rad. Upravljanje glasom…
Saznaj sve o akciji na dizajnerske multi-split uređaje koji ispunjavaju svaku želju.

Iskoristi multiakciju i uz uštedu od 15% odaberi svoju kombinaciju uređaja s vrhunskom tehnologijom pročišćavanja zraka. Uživaj u potpunom komforu uz WiFi upravljanje i tihi rad uređaja.

MORE COMFORT less chaos.jpg

Uštedite do 1.660 KM uz multi-split akciju!

Iskoristite trenutak i opremite svoj dom, apartman ili ured na zadovoljstvo svih. Grijanje, hlađenje, kvalitet zraka, uštedu energije tokom cijele godine i mnoge druge prednosti pružit će vrhunska vanjska multi jedinica sa 15% popusta.

Sada je i jedinstvena prilika za kupovinu dizanerskih i tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Stylish (u bijeloj i crnoj boji) i Perfera (u zidnoj i podnoj varijanti) sa 10% popusta.

Kontaktirajte Daikin partnere koji će predložiti najbolju kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica sa kojom možete uštedjeti od 600 do 1.660 KM.

Flash Streamer only by Daikin - za život bez virusa i alergija

Daikin klima-uređaji opremljeni su jedinstvenim sistemima filtracije koji osiguravaju visoki kvalitet zraka.

Stylish i Perfera uređaji su posebni i kad su filteri u pitanju. Uključuju patentnu tehnologiju Daikin Flash Streamer koja dokazano deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2). Flash Streamer je posebno napredni filter koji stvara elektrone visoke brzine i u hemijskoj reakciji razgrađuje viruse, alergene, plijesni, bakterije i osigurava kvalitetniji i čišći zrak. S efikasnošću do čak 97%, uklanjanje svih nečistoća moguće je već 15 minuta nakon početka postupka. Uređaje također imaju ugrađeni titan filter koji uklanja neprijatne mirise uzrokovane duhanskim dimom ili kućnim ljubimcima.

Uz to, Stylish ima i antialergenski filter koji sakuplja prašinu i polen iz zraka s efikasnošću od preko 99%.

Kvaliteta_zraka_u_zatvorenom_prostoru.jpg
MORE SLEEP less noise.jpg

Napredna tehnologija

Grid eye - Ovaj posebno dizajnirani senzor u uređaju Stylish mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava ravnomjernu raspodjelu temperature.

Senzor pokreta - otkriva kretanje ljudskog tijela u prostoriji. Ako nikoga nema u prostoriji duže od 20 minuta, režim se automatski prebacuje u režim uštede energije.

Tihi rad
Stylish i Perfera postižu izuzetno niske razine zvuka do 19 dBA, što je jedva čujan nivo poput šuštanja lišća na vjetru, a to im omogućava uključivanje čak i za vrijeme spavanja.A vanjske jedinice sposobne su za tihi rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim područjimapodručja ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo ni noću.

Grijanje u nivou poda
Podna Perfera ispuhuje topli zrak u nivou poda, što osigurava visoki komfor u grijanju.

Jednostavno upravljanje – Residential Controller

Jednostavno povežite vaše Stylish i Perfera zidne/podne jedinice na Wi-Fi mrežu i preuzmite aplikaciju tako da možete kontrolirati temperaturu, način rada, brzinu ventilatora, postaviti tjedni program i nadzirati potrošnju i uštedu energije.

Pored toga, uživajte u svojim uređajima i koristite usluge upravljanja glasom putem Amazon Alexa ili Google Asistenta.

Daikin_tech.jpg
More_space_less_stress.jpg

Zašto odabrati Multi-Split sistem?

Korištenje samo jedne vanjske jedinice za sve unutarnje jedinice omogućuje:

  • nisku potrošnju električne energije, visoku efikasnost
  • jednostavniju instalaciju i održavanje uređaja
  • manje prostora za ugradnju, manju vidljivost, manje buke
  • veliku fleksibilnost: na 1 vanjsku spaja se do 5 unutarnjih jedinica po izboru