Skip to main content

Daikin servis

Kao predvodnik u kontroli klime, nudimo nekoliko usluga podrške kako bi se osiguralo da vaš sistem zadrži visoke performanse tijekom svog životnog vijeka.

service games logo

Daikin Service Games 2023. 

Tko je najbolji servisni tehničar u regiji Central Europe?

Mi smo McQuay

Godine 2006. McQuay i Daikin su se udružili kako bi osigurali blistavu budućnost u industriji vodenih sistema, međusobno se nadopunjujući u pogledu proizvoda, inženjeringa, istraživačkog potencijala i geografske pokrivenosti proizvodnih pogona.

Stvaranje savršene unutarnje klime nadilazi kupnju i instaliranje proizvoda. Također je riječ o postizanju komfora tijekom cijele godine, energetske efikasnosti, pouzdanosti i kontrole. Tvrtka Daikin nudi izbor usluga za podršku i održavanje kako bi se osiguralo da vaš sistem postiže optimalan rad tijekom svog životnog vijeka.

bg-image

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira pravog rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadzora i održavanja: Daikin je spreman pružiti vam podršku u svakom koraku procesa. Nemate Daikin instalaciju? Javite se: i dalje se možete osloniti na Daikin servis koji pruža naša služba za pomoć i naš tim servisnih tehničara.

Daikin Servisna Akademija

Proširite svoje znanje i sudjelujte u interaktivnim predavanjima.

Optimalna instalacija pri minimalnim troškovima

Zahvaljujući našim uslugama za podršku, dobro održavana instalacija postiže:

Visoku energetsku efikasnost

Dulji vijek trajanja

Udovoljava najnovijim zakonskim i regulatornim zahtjevima

bg-image

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira odgovarajućeg rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadziranja i održavanja, Daikin je spreman podržati vas u svakom koraku procesa. Čak i ako nemate Daikin instalaciju, još uvijek možete koristiti Daikin servis koji pruža naše osoblje službe za pomoć i naš tim kvalificiranih stručnjaka i servisnih inženjera.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama