Daikin servis. Kao stručnjak za klimatske sustave, Daikin će vam rado pomoći u upravljanju vašim instalacijama pod optimalnim uvjetima.

Daikin servis

Kao predvodnik u kontroli klime, nudimo nekoliko usluga podrške kako bi se osiguralo da vaš sistem zadrži visoke performanse tijekom svog životnog vijeka.

Mi smo McQuay

Godine 2006. McQuay i Daikin su se udružili kako bi osigurali blistavu budućnost u industriji vodenih sistema, međusobno se nadopunjujući u pogledu proizvoda, inženjeringa, istraživačkog potencijala i geografske pokrivenosti proizvodnih pogona.

McQuay_banner.jpg
installation_710x460.jpg

Stvaranje savršene unutarnje klime nadilazi kupnju i instaliranje proizvoda. Također je riječ o postizanju komfora tijekom cijele godine, energetske efikasnosti, pouzdanosti i kontrole. Tvrtka Daikin nudi izbor usluga za podršku i održavanje kako bi se osiguralo da vaš sistem postiže optimalan rad tijekom svog životnog vijeka.

Daikin | dobavljač i pružatelj usluga

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira pravog rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadzora i održavanja: Daikin je spreman pružiti vam podršku u svakom koraku procesa. Nemate Daikin instalaciju? Javite se: i dalje se možete osloniti na Daikin servis koji pruža naša služba za pomoć i naš tim servisnih tehničara.

daikin_academy_mind.jpg

Daikin Servisna Akademija

Proširite svoje znanje i sudjelujte u interaktivnim predavanjima.

Optimalna instalacija pri minimalnim troškovima

Zahvaljujući našim uslugama za podršku, dobro održavana instalacija postiže:

Visoku energetsku efikasnost

Dulji vijek trajanja

Udovoljava najnovijim zakonskim i regulatornim zahtjevima


Daikin | dobavljač i pružatelj usluga

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira odgovarajućeg rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadziranja i održavanja, Daikin je spreman podržati vas u svakom koraku procesa. Čak i ako nemate Daikin instalaciju, još uvijek možete koristiti Daikin servis koji pruža naše osoblje službe za pomoć i naš tim kvalificiranih stručnjaka i servisnih inženjera.