Skip to main content

Klima stvorena baš za mene.

Potraži klima-uređaj baš po svojoj mjeri.

Uživaj cijele godine u potpunom komforu s WiFi upravljanjem uz visoko efikasne klima-uređaje koji štede energiju i pažljivi su prema okolišu. Daikin je uvijek tu za tebe s ciljem da izmami osmijeh na tvoje lice!

Savršen komfor, baš po tvojoj mjeri

Svaki interijer uz vrhunsku tehnologiju zaslužu­je i atraktivan dizajn.  Daikin Emura i Stylish, uz sve svoje prednosti, nagrađene su prestižnim dizajnerskim nagradama, a jednostavan i moderan dizajn Perfere i Sensire uklopit će se u svaki prostor.

Osim ugodnog izgleda, Daikin uređaji osigurat će ti velike uštede zbog visoke energetske efikasnosti, pobrinut će se da manje štetiš okolišu uz radnu tvar R32 i omogućiti upravljanje mobitelom gdje god da se nalaziš.  

Potpuni komfor svakoga dana, u svakom trenutku, cijele godine - uz klimu baš po tvojoj mjeri već od 990 KM.

 

FTXM-M

Klima-uređaji za osmijeh cijele godine

Svatko ima svoj jedinstveni osjećaj idealne temperature, a Daikin uređaji su tu da ovog ljeta stave osmijeh na tvoje lice!

Prisutni smo na tržištu gotovo čitavo stoljeće i vodeći smo proizvođač i dobavljač uređaja za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju.

Saznaj više o Daikinu i vrhunskom komforu stvorenom baš za tebe i otkrij gdje i po kojoj cijeni kupiti Daikin proizvode.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama