SMILE_Alen_ba.jpg

Klima stvorena baš za mene.

Potraži klima-uređaj baš po svojoj mjeri.

Uživaj cijele godine u potpunom komforu s WiFi upravljanjem uz visoko efikasne klima-uređaje koji štede energiju i pažljivi su prema okolišu. Daikin je uvijek tu za tebe s ciljem da izmami osmijeh na tvoje lice!

Savršen komfor, baš po tvojoj mjeri

Svaki interijer uz vrhunsku tehnologiju zaslužu­je i atraktivan dizajn.  Daikin Emura i Stylish, uz sve svoje prednosti, nagrađene su prestižnim dizajnerskim nagradama, a jednostavan i moderan dizajn Perfere i Sensire uklopit će se u svaki prostor.

Osim ugodnog izgleda, Daikin uređaji osigurat će ti velike uštede zbog visoke energetske efikasnosti, pobrinut će se da manje štetiš okolišu uz radnu tvar R32 i omogućiti upravljanje mobitelom gdje god da se nalaziš.  

Potpuni komfor svakoga dana, u svakom trenutku, cijele godine - uz klimu baš po tvojoj mjeri već od 990 KM.

 

FTXM-M

Daikin_Smile_Sara.jpg

Klima-uređaji za osmijeh cijele godine

Svatko ima svoj jedinstveni osjećaj idealne temperature, a Daikin uređaji su tu da ovog ljeta stave osmijeh na tvoje lice!

Prisutni smo na tržištu gotovo čitavo stoljeće i vodeći smo proizvođač i dobavljač uređaja za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju.

Saznaj više o Daikinu i vrhunskom komforu stvorenom baš za tebe i otkrij gdje i po kojoj cijeni kupiti Daikin proizvode.