Klimatizacijska rješenja za svaku primjenu

Daikin nudi najveći izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prilagođenih za svaki prostor i za sve namjene. Odaberite željenu aplikaciju i saznajte više o raspoloživim opcijama.

Naša paleta proizvoda

Niskotemperaturne toplotne pumpe zrak-voda

Daikin Altherma niskotemperaturne jedinice koriste tehnologiju toplotne pumpe zrak-voda prilikom grijanja, hlađenja i isporuke tople vode na vrlo učinkovit način.

Visokotemperaturne toplotne pumpe zrak-voda

Jednostavno zamijenite stari sistem grijanja i sanitarne tople vode našom energetski učinkovitom Daikin Altherma visokotemperaturnom toplotnom pumpom.

Hibridna toplotna pumpa

Pri korištenju Daikin Altherma hibridne toplotne pumpe za grijanje, hlađenje i proizvodnju sanitarne tople vode možete efikasno povezati obnovljive i tradicionalne izvore energije.

Daikin Altherma za pripremu potrošne tople vode

Odaberite najučinkovitiji sustav za pripremu potrošne tople vode na tržištu s našom dizalicom topline.

Toplotne pumpe zrak-zrak

Daikinove toplotne pumpe zrak-zrak učinkovito griju i hlade vaš dom, a kao izvor obnovljive energije koriste vanjski zrak.

Geotermalne toplotne pumpe

Daikin toplotne pumpe tlo-voda izdvajaju toplinu iz tla i efikasno griju, hlade i isporučuju potrošnu toplu vodu.

Sky Air

Daikin Sky Air je cjeloviti sistem za klimatizaciju koji služi za grijanje, hlađenje, ventilaciju i pročišćavanje zraka u malim i srednje velikim zgradama.

Kondenzacijski uljni kotlovi

Daikin nudi najučinkovitiji uljni kotao s inovativnom kondenzacijskom tehnologijom koja će zagrijati vaš dom i isporučiti potrošnu toplu vodu.

Kondenzacijski plinski kotlovi

Daikin kondenzacijski plinski kotlovi su energetski efikasni i jednostavno se ugrađuju, zbog čega su idealni za obnove i zamjene tradicionalnih plinskih kotlova.

Klima komore i ventilacijski sustavi

Daikin nudi vrlo učinkovite klima komore za sve ventilacijske primjene te cirkulaciju svježeg zraka u svakoj zgradi.

Upravljački sistemi

Od središnjeg mrežnog upravljanja klimatizacijom kod kuće do sustava višezonskog upravljanja zgradama, Daikin omogućuje potpunu kontrolu u svakom trenutku.

VRV

Daikinovi VRV sustavi su cjelovito klimatizacijsko rješenje za svaku veliku i malu zgradu. Originalan, inovativan i energetski učinkovit Daikinov proizvod.

Rashladna tehnika

Daikin rashladni sistemi projektirani su za pouzdano i učinkovito industrijsko i komercijalno hlađenje

Rashladni agregati i oprema na zračnoj strani

Daikin nudi učinkovite i pouzdane vodom i zrakom hlađenje rashladne agregate, klima komore i ventilokonvektorske jedinice za svaku primjenu velikog ili malog opsega.

Zračne zavjese Biddle

Pomoću zračnih zavjesa Biddle spriječite gubitke topline i održavajte udobni ugođaj u zgradi.