Daikin Central Europe

Tko smo mi

Daikin Central Europe. Kreiramo jedinstvenu klimu. U 16 zemalja srednje i istočne Evrope.

Menadžment kompanije Daikin Central Europe
Carl Lievens, generalni direktor, i Markus Haas, zamjenik generalnog direktora tvrtke Daikin Central Europe

Dobro došli. Mi smo Daikin Central Europe – kompanija osnovana 1999. godine sa sjedištem u Beču u Austriji. Kao podružnica Daikin Europe N.V. vodeći smo dobavljač tehnologija grijanja, hlađenja, ventilacije, pročišćavanja zraka i rashladne tehnike.

Više od 560 zaposlenih i 2.500 partnera odgovorni su za prodajne i servisne aktivnosti u 16 zemalja širom Centralne i Istočne Evrope. Od privatnih kuća do stambenih zgrada, od trgovina do hotela, od poslovnih zgrada do maloprodajnih objekata, od infrastrukturnih projekata do velikih proizvodnih pogona - nudimo rješenja po mjeri za potrebe naših kupaca. Naš moto: Zajedno stvaramo jedinstvenu klimu.

Pogled u budućnost


Carl Lievens, generalni direktor

Markus Haas, zamjenik generalnog direktora

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

Tražite rješenje koje savršeno odgovara?

Daikin nudi vrhunska rješenja za grijanje i hlađenje

Otkrijte najveći izbor vrhunskih rješenja za grijanje i hlađenje koja odgovaraju svim okruženjima, veličinama prostorija ili zgrada i ličnim preferencijama. Kao vodeći svjetski brend, nudimo proizvode i rješenja koja ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Danas je 85 % Daikinovih uređaja koji se prodaju u Evropi razvijeno i proizvedeno u Evropi.

Iskoristite kompletnu uslugu

 

Oslonite se na kompletnu podršku Daikin servisa

Od puštanja u pogon do održavanja, preko nadzora na daljinu, redovnih optimizacija, nadogradnji i našeg „Stand By Me" portala – možete se osloniti na punu servisnu podršku kako bi vaš Daikin uređaj radio s visokom efikasnošću tokom svog životnog vijeka. Ako želite iznajmiti rashladni uređaj ili vam je potrebno privremeno hlađenje, također ste na pravoj adresi. Ukoliko želite da iznajmite rashladnu jedinicu ili vam je potrebna privremeno hlađenje, takođe ste na pravoj adresi.

Kreirajmo zajedno

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Naša vizija je da postanemo partner broj 1 u oblikovanju jedinstvene klime. Radujemo se susretu s vama, našim partnerima, investitorima, dioničarima, krajnjim korisnicima i svima koji su zainteresirani u našem Your Daikin World-u, u Daikin premium radnjama u Beču i Budimpešti ili u jednom od naših 150 partnerskih izložbenih prostora i pop-up trgovina.

Jeste li spremni biti dio našeg tima?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

Primili smo nagradu za najboljeg poslodavca “Great Place to Work – Best Employer 2020” po 8. put od 2013. godine. Kako naše poslovanje ubrzano raste, mi smo stabilan poslodavac koji uvijek traži profesionalce i nove talente kojima nudimo nove karijere i praktične edukacije poput Sales & Service Academy ili u jednom od naših 9 centara za obuku. Stoga naši kupci također imaju koristi od najboljeg savjetovanja i usluga zasnovanih na najnovijim tehnološkim trendovima. How cool is that?

Saznajte više

Stylish_instalation.jpg

Naša mreža u centralnoj i istočnoj Evropi

Daikin Central Europe nudi proizvode, rješenja i usluge u 16 zemalja centralne i istočne Evrope.

innovations-heather.jpg

Inovacije

Otkrijte kako vodećim tehnološkim rješenjima poboljšavamo kvalitet vašeg života.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Grupa Daikin

Daikin je globalni brend koji zadovoljava potrebe svojih lokalnih tržišta.

environmentalresponsibility-930x870.png

Vizija zaštite okoliša

Okruženje sa sigurnim i zdravim zrakom je naša misija. Naša odgovornost je nastojanje da se postigne neutralnost ugljika do 2050. godine.

Corporate-Ethics-Heather.jpg

Korporativna društvena odgovornost

Trudimo se da postanemo lider u svim aspektima našeg poslovanja.

Naše najnovije vijesti

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Inspirirajte se našim referencama