Skip to main content

Tko smo mi

Daikin Central Europe. Kreiramo jedinstvenu klimu. U 16 zemalja srednje i istočne Evrope.

Menadžment kompanije Daikin Central Europe
Carl Lievens, generalni direktor, i Markus Haas, zamjenik generalnog direktora tvrtke Daikin Central Europe

Dobro došli. Mi smo Daikin Central Europe – kompanija osnovana 1999. godine sa sjedištem u Beču u Austriji. Kao podružnica Daikin Europe N.V. vodeći smo dobavljač tehnologija grijanja, hlađenja, ventilacije, pročišćavanja zraka i rashladne tehnike.

S više od 700 stručnjaka, naš tim preuzima odgovornost za prodajne i servisne aktivnosti u 16 zemalja srednje i istočne Evrope. Od privatnih kuća do stambenih zgrada, od trgovina do hotela, od poslovnih zgrada do maloprodajnih objekata, od infrastrukturnih projekata do velikih proizvodnih pogona - nudimo rješenja po mjeri za potrebe naših kupaca. Naš moto: Zajedno stvaramo jedinstvenu klimu.

Pogled u budućnost


Carl Lievens, generalni direktor

Markus Haas, zamjenik generalnog direktora

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

Tražite rješenje koje savršeno odgovara?

Daikin nudi vrhunska rješenja za grijanje i hlađenje

Otkrijte najveći izbor vrhunskih rješenja za grijanje i hlađenje koja odgovaraju svim okruženjima, veličinama prostorija ili zgrada i ličnim preferencijama. Kao vodeći svjetski brend, nudimo proizvode i rješenja koja ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Danas je 85 % Daikinovih uređaja koji se prodaju u Evropi razvijeno i proizvedeno u Evropi.

Iskoristite kompletnu uslugu

 

Oslonite se na kompletnu podršku Daikin servisa

Od puštanja u pogon do održavanja, preko nadzora na daljinu, redovnih optimizacija, nadogradnji i našeg „Stand By Me" portala – možete se osloniti na punu servisnu podršku kako bi vaš Daikin uređaj radio s visokom efikasnošću tokom svog životnog vijeka. Ako želite iznajmiti rashladni uređaj ili vam je potrebno privremeno hlađenje, također ste na pravoj adresi. Ukoliko želite da iznajmite rashladnu jedinicu ili vam je potrebna privremeno hlađenje, takođe ste na pravoj adresi.

Kreirajmo zajedno

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Naša vizija je da postanemo partner broj 1 u oblikovanju jedinstvene klime. Radujemo se susretu s vama, našim partnerima, investitorima, dioničarima, krajnjim korisnicima i svima koji su zainteresirani u našem Your Daikin World-u, u Daikin premium radnjama u Beču i Budimpešti ili u jednom od naših 150 partnerskih izložbenih prostora i pop-up trgovina.

Jeste li spremni biti dio našeg tima?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

Primili smo nagradu za najboljeg poslodavca “Great Place to Work – Best Employer 2020” po 8. put od 2013. godine, i nagradu Kununu Top Company za 2022. i 2023. Kako naše poslovanje ubrzano raste, uvijek smo u potrazi za stručnjacima i talentima kojima nudimo nove karijere i prilike za učenje kao što su Leadership Curriculum, Sales & Service Academy ili praktične obuke u jednom od naših 10 centara za obuku. Kao rezultat toga, naši kupci također imaju koristi od najboljih savjeta i usluga zasnovanih na najnovijim tehnološkim trendovima. How cool is that?

Saznajte više

 • Naša mreža u centralnoj i istočnoj Evropi

  Daikin Central Europe nudi proizvode, rješenja i usluge u 16 zemalja centralne i istočne Evrope.
 • Inovacije

  Otkrijte kako vodećim tehnološkim rješenjima poboljšavamo kvalitet vašeg života.
 • Grupa Daikin

  Daikin je globalni brend koji zadovoljava potrebe svojih lokalnih tržišta.
 • Vizija zaštite okoliša

  Okruženje sa sigurnim i zdravim zrakom je naša misija. Naša odgovornost je nastojanje da se postigne neutralnost ugljika do 2050. godine.
 • Korporativna društvena odgovornost

  Trudimo se da postanemo lider u svim aspektima našeg poslovanja.

Naše najnovije vijesti

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Inspirirajte se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama