Skip to main content

AKCIJA DO 1. DECEMBRA

U jesenskoj akciji iskoristite priliku za velike popuste na klima uređaje u mono i multi-split varijanti. Grijanje, hlađenje i čist zrak već od 1.410 KM!

akcija

Grijte se uz Daikin već od 1.410 KM! 

Daikin klima uređaji omogućavaju optimalno grijanje, hlađenje i tretman zraka tokom svih godišnjih doba. Korištenjem ovih uređaja postiže se vrhunski komfor i osigurava ušteda energije.

Klima uređaji rade na principu toplotne pumpe zrak-zrak i uzimaju do 80% energije iz okoline, čime se postiže niska potrošnja energije. Pojednostavljeno rečeno, za 5 kW toplotne energije potrebno je 1 kW električne energije. Na primjer, možemo uzeti grijanje prostorije od cca 25 m2 - potrošnja klima uređaja će biti ekvivalentna potrošnji velikog televizora.Daikin klima uređaji također efikasno griju čak i kada su vanjske temperature do -25 °C, što je moguće zahvaljujući ugrađenom naprednom kompresoru i povećanim površinama za dovod i odvođenje topline.

Saznajte više o uređajima na sniženju: Sensira - Daikinov najprodavaniji uređaj, zidni i podni Perfera - jedinice vrhunske efikasnosti i patentirane tehnologije za prečišćavanje zraka. Akcija traje do 1. decembra 2023.

akcija

Grijanje, hlađenje i čist zrak uz popust do 15%

U akciji do 1. decembra 2023. na multi-split sistemima možete uštedjeti do 1.678 KM!

Prednosti Multi-split sistema:

  • Jednostavna i povoljna instalacija sustava, mogućnost instalacije u svaki prostor
  • Na samo jednu vanjsku jedinicu se spaja 2 do 5 unutarnjih jedinica, što zauzima manje prostora i doprinosi boljem izgledu fasade/balkona/terase
  • Niski troškovi: za 1 uloženi kW dobiva se do 5 termalnih kW
  • Ekonomski optimalan način hlađenja prostora
  • Povoljna cijena uređaja u odnosu na konvencionalne uređaje za grijanje (primjer: sobna peć na pelete)
  • Visok nivo udobnosti: nema potrebe za svakodnevnim održavanjem, čišćenjem ložišta, pranjem stakla, nema potrebe za dimnjakom i njegovim održavanjem
  • Napredni sistemi filtracije zraka s Daikin Flash Streamer-om

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama