smile

Zrak za čistu peticu!

Više od 95 godina iskustva u klimatizaciji omogućuje nam da vam ponudimo najudobnija, energetski efikasna i najpouzdanija rješenja koja su trenutno dostupna na tržištu. Već od 936 KM!

HR_Main_Banner.jpg

Multi-split akcija do 15%

Opremi svoj dom, apartman ili ured na zadovoljstvo svih. Iskoristi popust od 570 do 1.600 KM na dizajnerske uređaje koji ispunjavaju svaku želju. Akcija traje do 15. juna!

bg_header.jpg

IZUZETNE VIJESTI: naša Streamer tehnologija deaktivira 99.9% novog koronavirusa

Daikin potvrđuje efikasnost patentirane Streamer tehnologije koja uspješno deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2) nakon 3 sata zračenja virusa.

Streamer
Zadovoljni?

Kvalitet zraka u zatvorenom prostoru

Iako je čist zrak ključan za naše blagostanje, rijetko razmišljamo o kvalitetu zraka koji udišemo. Činjenica je da kvalitet zraka u zatvorenom može biti niži od kvaliteta zraka na otvorenom. Alergeni, neugodni mirisi i sitne čestice prašine koje lebde u zraku I koje ne primijetite na prvi pogled, mogu imati trajan utjecaj na životni stil i zdravlje ako ne filtriramo zrak.

Novosti u našem asortimanu

Manje je više.

>> Pročitajte više

Stylish spaja izvrstan dizajn i tehnologiju, a rezultat je potpuno rješenje sustava za klimatizaciju unutarnjih prostora.

>> Pročitajte više

Daikin Altherma 3 M, snažan pakt.

Daikin Altherma 3 M prvi je Daikin monobloc treće generacije, koji koristi novi dizajn i radnu tvar R-32.

>> Pročitajte više

Od malih kućnih do velikih uredskih prostora

Bez obzira jeste li vlasnik kuće, vlasnik prodavaonice ili upravitelj hotela, sustavi za grijanje i hlađenje tvrtke Daikin udovoljit će vašim potrebama. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.

Inovacija Daikin Emura

Inovacije podrazumijevaju stalno poboljšanje

Uvjereni smo da uvijek ima prostora za poboljšanje. To uvjerenje je pokretač svega što činimo u tvrtki Daikin. Neovisno je li riječ o malim poboljšanjima u postupku proizvodnje ili velikih inovacijama koje donose uštedu energije od 70%, cilj nam je pokrenuti tehnološki napredak. Naš vlastiti Europski razvojni centar i usredotočenost na energetski učinkovite proizvode proizvodimo klimatizacijska rješenja u Europi za Europu.

Rješenja za svaku klimatizacijsku potrebu

Tvrtka Daikin nudi najveći izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prikladnih sve okoline i osobne potrebe. Odaberite željenu primjenu i saznajte više o opcijama koje su vam dostupne.

Klimatizacija

Pročišćavanje zraka

Rashladna tehnika

Ventilacija

Upravljački sistemi