Pravilnik o zaštiti privatnosti podataka

Pravilnik o zaštiti privatnosti podataka

Sukladno belgijskoj uredbi o zaštiti privatnosti od 8. prosinca 1992. i odredbama o njenom usvajanju, mi Vam pružamo sljedeće podatke.

Osobni podaci koje pošaljete na ovu internetsku stranicu koristi tvrtka Daikin Europe N.V. s registriranim uredom na adresi Zandvoordestraat 300, B-8400 Oostende, koja je u RPR Oostende registrirana s brojem tvrtke 412.120.336 kao središte za upravljanje podacima.

Daikin pravni entitet u Vašoj državi je središte za obradu Vaših osobnih podataka koji su primljeni na zahtjeve za dodatnim informacije, kao što je opisano u nastavku.

Kada arhivirate prijave vezane uz radna mjesta, Daikin pravni entitet s kojim je Vaša prijava povezana je središte za obradu Vaših osobnih podataka, kao što je opisano u nastavku.

Koje podatke tražimo i u koje svrhe?

Korištenje naše internetske stranice

Kada posjetite jednu od naših internetskih stranica, „posadit“ ćemo određene podatke na Vaše računalo u obliku „kolačića“; oni nam omogućuju da Vas automatski prepoznamo kad nas sljedeći put posjetite. Kolačići nam pomažu na više načina Na primjer, mogu nam pomoći da prilagodimo internetsku stranicu Vašim potrebama ili da pohranimo Vašu lozinku kako je ne trebate svaki put ponovno unositi.

Više informacija o svrhama u koje koristimo kolačiće i Vašim mogućnostima odlučivanja o vrstama kolačića koje ćemo postavljati ili čitati pronaći ćete u našoj Obavijesti o kolačićima.

Prijavljivanje kršenja

Ako imate pitanja ili sumnji koje biste htjeli prijaviti kao moguća kršenja naših poslovnih načela, ona će biti proslijeđena izravno u odjel za unutarnju reviziju tvrtke Daikin Europe N.V. Kako bismo mogli napraviti pravilnu procjenu i dati Vam odgovor, obvezno nam pošaljite Vaše ime i prezime, državu i adresu e-pošte. Ako ti podaci nedostaju, Vaš zahtjev će se smatrati neprihvatljivim.

Prijavite moguće kršenja putem sljedećeg obrasca.

Vezano uz radna mjesta

Ako pošaljete prijavu za jedno od slobodnih radnih mjesta ili za našu trenutni program zapošljavanja ili ako se spontano prijavite, moramo znati Vaše ime i kontakt podatke kako bismo Vas izravno mogli kontaktirati – ako je to potrebno – i razgovarati o Vašoj prijavi.

Ako želite da vas tvrtka Daikin uzme u razmatranje kao kandidata za upražnjeno radno mjesto, morate poslati životopis kako bismo mogli procijeniti jesu li Vaše akademske i stručne kvalifikacije i iskustva dostatne za to radno mjesto.

Zahtjevi za dodatnim podacima

Kada nas kontaktirate i zatražite određene podatke, možemo Vas zamoliti za ime i kontakt podatke. Osim toga, mogli bismo zatražiti posebne podatke u vezi Vašeg zahtjeva. Ti podaci su nam potrebni kako bismo utvrdili člana osoblja ili distributera koji je najpozvaniji za obradu Vašeg zahtjeva i stupanje u kontakt s Vama s traženim podacima ili savjetom.

Hoće li podaci biti otkriveni trećim stranama?

Korištenje naše internetske stranice

  • Tvrtka Daikin Europe N.V. može proslijediti anonimne podatke prikupljene analitičkim kolačićima prve strane (in casu Google Analytics) svojoj podružnici, distributeru ili trećoj strani s ciljem poboljšanja Vašeg iskustva na našoj internetskoj stranici.

Prijavljivanje kršenja

  • Vaši osobni podaci ili povjerljive informacije nikada neće biti otkrivene trećoj strani.
  • Tvrtka Daikin Europe N.V. će Vaše osobne podatke i povjerljive informacije u odgovarajuće podružnice proslijediti samo ako procijeni da je to potrebno za pružanje odgovora na Vaš zahtjev/pitanje.

Prijavite moguće kršenja putem sljedećeg obrasca.

Vezano uz radna mjesta

  • Vaši osobni podaci mogu se proslijediti trećoj strani – koju je imenovao Daikin pravni entitet bitan za Vašu primjenu – zbog dodatne obrade (primjerice, održavanje baze podataka zapošljavanja ili dodatna procjena).

Zahtjevi za dodatnim podacima

  • S obzirom da tvrtka Daikin djeluje u cijelom svijetu, tvrtka Daikin Europe N.V. ili njena podružnica u Vašoj državi može proslijediti podatke distributeru ili određenoj tvrtci iz Daikin grupe koja može imati sjedište izvan Europske Unije – što uključuje i države koje ne osiguravaju dovoljnu razinu zaštite, kao što je S.A.D. – kako bi se s Vašim zahtjevom moglo postupati na odgovarajući način. Poduzet ćemo krajnje napore za zaštitu Vaših osobnih podataka u slučaju njihova prosljeđivanja opisanog u prethodnoj rečenici.

Dodatni podaci

U bilo kojem trenutku možete pristupiti Vašim osobnim podacima ili ih ispraviti (ažurirati, izmijeniti ili ograničiti) – jednostavno pošaljite zahtjev na:

Zatim ćemo Vam poslati natrag sve osobne podatke koje smo prikupili o Vama i moći ćete ih ažurirati ili promijeniti i zatim ih vratiti nama. Osim toga, u bilo kojem trenutku možete uložiti prigovor – putem jednostavnog i besplatnog zahtjeva – na buduću obradu osobnih podataka povezanih s Vama u svrhu izravnog marketinga; to učinite slanjem zahtjeva na jednu od spomenutih adresa e-pošte.

Ako Vam trebaju dodatni podaci ili imate pitanja u vezi navedenog Daikin Pravilnika o zaštiti privatnosti podataka, obratite nam se (kako bi se vašim pitanjem pozabavio pravni odjel):

 

Pošaljite poruku e-pošte putem ovog obrasca.

Faks: +32 59 55 88 99

Pošta: Daikin Europe N.V., Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende, Belgija

 

Ova internetska stranica može sadržati poveznice na druge internetske stranice koje nisu u vlasništvu tvrtke Daikin niti ona njima upravlja. Imajte na umu na tvrtka Daikin ne odgovara za pravila o zaštiti privatnost koja vrijede na tim internetskim stranicama te da se Pravilnik o zaštiti privatnosti podataka odnosi samo na podatke prikupljene pomoću ove internetske stranice.

Verzija 1.3, svibanj 2013.